Welkom bij Polleke Design

Via deze webshop wil ik mijn creaties delen met anderen.

Ik hoop dat u op mijn site leuke cadeautjes voor uzelf of anderen kunt vinden. En dat ik met mijn hobby mensen zoals u en uw bekenden kan voorzien van originele, unieke en milieubewuste sieraden, tassen en ander leuks.

Alles op deze site wordt met de hand gemaakt en is UNIEK. Tevens worden bijna alle vormen met de hand geknipt of gesneden waardoor er kleine oneffenheden in de randen kunnen zitten, dit is het handwerk.

Van alle sieraden en tassen is het basis materiaal ‘oude’ fietsband, dakrubber, afgedankte banken of tractorband, UPCYCLING. U kunt op uw sieraden dus nummers, plakkers en of reclame van de fietsbanden terugvinden, evenals de verschillende structuren van de verschillende soorten binnenbanden en de verschillende soorten leer. Het zwart van het bandmateriaal is niet overal even zwart maar dat maakt het juist een leuk product. De gekleurde onderdelen van de diverse sieraden zijn van foam, kunststof, leer, hout of Nespresso cups. Daar waar mogelijk zijn alle sluitingen van de sieraden ook gemaakt van de materialen die in het sieraad zijn gebruikt.

Veel foto’s van mijn creaties zijn terug te vinden op Pinterest.

De prijzen op de site zijn opgebouwd uit enerzijds materiaalkosten en anderzijds de intensiteit van de ontwerpen en de te knippen onderdelen. Sets zijn altijd voordeliger in aanschaf.

Kunt u op de webshop niet terugvinden wat u graag zou hebben? AARZEL niet NEEM contact met mij op en zo kunnen we samen tot een leuk, aan uw wensen voldoend, cadeau voor uzelf of iemand anders komen.

Via de mail: info@pollekedesign.nl

Veel plezier in mijn digitale winkeltje,

Polleke Design