Over Polleke Design

Polleke Design is creatief bezig met het hergebruiken van rubber van kapotte fiets-, auto-, vrachtwagen- en tractorbinnenbanden en dakrubber resten. Verder van leer van afgedankte leren stoelen en banken stof- en leerstalen en de leeggedronken Nespresso cups, UPCYCLING. Met daarbij enige aandacht voor het milieu, waarom materialen weggooien waar nog iets moois en unieks van gemaakt kan worden!

Ik maak sieraden, voor volwassenen maar ook voor kinderen. Tassen in alle soorten en maten. Leuke en unieke accessoires, kortom van alles waar je blij van kunt worden. Mocht u een specifieke wens hebben, aarzel ook dan niet om contact met mij op te nemen, ik werk ook in opdracht.

Veel foto’s van mijn producten kunt u ook terugvinden op Pinterest.

Ik wens u veel plezier in mijn digitale winkeltje, waarbij ik hoop dat u er net zo van geniet als ik, wanneer ik hier creatief mee bezig ben.

Warme creatieve groet,

Polleke Design