Over PollekeDesign

PollekeDesign is creatief bezig met het hergebruiken van rubber van kapotte fiets-, auto-, vrachtwagen- en tractorbinnenbanden en dakrubber resten. Verder gebruik ik leer van afgedankte leren stoelen en banken stof- en leerstalen en de leeggedronken Nespresso cups, UPCYCLING. Met daarbij enige aandacht voor het milieu, waarom materialen weggooien waar nog iets moois en unieks van gemaakt kan worden!

Ik maak sieraden, voor volwassenen maar ook voor kinderen. Tassen in alle soorten en maten. Leuke en unieke accessoires, kortom van alles waar je blij van kunt worden. Mocht je een specifieke wens hebben, aarzel ook dan niet om contact met mij op te nemen, ik werk ook in opdracht.

Veel foto’s van mijn producten kun je ook terugvinden op Pinterest, Instagram en Facebook.

Ik wens je veel plezier in mijn digitale winkeltje, waarbij ik hoop dat je er net zo van geniet als ik, wanneer ik hier creatief mee bezig ben.

Warme creatieve groet,

PollekeDesign
Marion