Welkom in mijn winkeltje

Welkom in mijn winkeltje. Polleke Design is gegroeid uit een hobby. Alle producten zijn gemaakt van circulaire materialen. De hobby is begonnen met het maken van sieraden van fietsband en Nespresso cups en is uitgegroeid tot een heus winkeltje met voorraad.

Van fietsband maak ik nu buiten de sieraden ook tassen en kerstboompjes. Hierna ben ik gaan werken met tractorband, vrachtwagenband, dakrubber en circulair leer. De meeste grondstoffen haal ik met een beetje geluk “gratis” op. Hiermee verklein ik de afvalberg en maak ik weer andere mensen blij. Mijn producten durf ik met trots uniek, smaakvol en sjiek te noemen.

Omdat ik mijn webshop nog niet helemaal gevuld heb geef ik je hierbij een link naar mijn Pinterest pagina en Facebook pagina hier is beter zichtbaar wat mijn werk inhoud.

Met de komst van COVID-19 is er een vraag naar mondkapjes gekomen. Ik maak niet-medische mondkapjes, in verschillende maten en uitvoeringen. Ook hier probeer ik, waar mogelijk, circulair te werken.

LET OP: kapjes die in je winkelmandje op “beschikbaar via nabestelling” staan, worden speciaal voor jou gemaakt. De levertijd is dan maximaal 5 werkdagen.

Ik wens je veel winkelplezier!

Een veilige en hartelijke groet,
Marion