Over Polleke Design

Polleke Design is creatief bezig met het hergebruiken van oude fietsbanden, tractorbanden, afgedankte banken en Nespresso cups, UPCYCLING. Met daarbij enige aandacht voor het milieu, waarom iets weggooien waar iets unieks van gemaakt kan worden!

Ik maak sieraden, voor volwassenen maar ook voor kinderen. Door het materiaal zijn de sieraden licht en soepel, waardoor het dragen ervan fijn is. Ringen en kettingen worden in verschillende maten gemaakt.

Om vrolijke accenten aan de sieraden toe te voegen gebruik ik onder andere gekleurd foam, verf, gekleurde veters, Nespresso cups en / of kralen.

Voor het verwerken van hangers aan gekleurd nikkelvrije metaaldraden gebruik ik de spullen van www.kralenconcurrent.nl een zeer service gerichte leverancier. Ook maak ik tassen, festival tasjes en zelfs kerstboompjes van het afval materiaal. Veel foto's kunt u terugvinden op Pinterest - https://nl.pinterest.com/marionpol9/polleke-design/ -

Ik wens u veel plezier in mijn digitale winkeltje, waarbij ik hoop dat u er net zo van geniet als ik, wanneer ik hier creatief mee bezig ben.

Hartelijke groet,

Polleke Design

 

Powered By OpenCart
Polleke Design © 2018